Indeklimaproblemer​

Indeklimaproblemer i bygninger kan skyldes mange forskellige problemer. Dels kan det være konstruktionsmæssige problemer i form af forkerte materialer eller dårlige materialer, dels kan problemerne skyldes fugtskader, der kan forårsage skimmelsvamp problemer.

Man kan beskrive problemerne som enten "det syge hus" (dårlige/forkerte materialer) eller "det våde hus" (fugtproblemer).

Massiv vækst af skimmelsvampe i en bygning kan medføre betydelige gener for beboerne. Dels kan de mange svampesporer være allergifremkaldende, dels kan flere svampe arter producere decideret giftige gas forbindelser, som kan resultere i forskellige symptomer.

Er man først blevet overfølsom overfor skimmelsvampe, kan selv meget lave forekomster resultere i allergiske reaktioner eller sygdomssymptomer. Det er derfor meget vigtigt at undgå vækst af skimmelsvampe i bygninger.​

En indeklimaundersøgelse består derfor typisk af en forundersøgelse for at finde ud af hvad problemet i bygningen egentlig er. Finder man ud af at det er skimmelsvampe, som er problemet, skal forekomsten og mængden af skimmelsvampene identificeres og beskrives. Samtidig skal kilden til problemet findes og rettes, ellers vil man blot få gentaget problemet efter rengøringen.

For eliminering af tvivl omkring mine konstateringer i marken, ved bedømmelser omkring skadens art, fremsendes de udtagne prøver til Hussvampe laboratoriet Aps, hvor flere dygtige mikrobiologer, som vel nok er et af Skandinaviens bedste bud på, den mest faglige og seriøse metode, på analysering af indsendte prøver, og med rigtig god behandlingstid for resultat for mine indsendte prøver.

Du kan endvidere se yderligere på: http://www.hussvamp-lab.dk 

Boligsagkyndig

Beskikket til udarbejdelse af tilstandsrapporter 

Få et godt og uforpligtende tilbud

Send mig en forespørgsel - jeg vender tilbage inden for 24-48 tim​er

 
 
 
 
 
 
 
Hvordan vil du kontaktes?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt