Termografi er altid en fordel at benytte sig af

Hos Overgaards Hussyn ApS tilbydes termografering af hus, som er fordelagtig at anvende til flere forskellige ting. Vi har stor erfaring med termografi og kan derfor sikre dig gode resultater med metoden. Vi står til rådighed hos kunder i Odense, Otterup, Kerteminde og på resten af Fyn.

Et termografikamera laver en temperaturmåling via varmestråling kombineret med infrarød måling. Dette giver mulighed for at tage billeder i både lys og mørke. Ved fotografering i mørke undgår du, at solen giver misvisende varmepletter på huset eller det fotograferede.

Billeder optaget med termografikamera er farvelagte efter varmekilder, hvilket gør det muligt at konstatere, hvor varmen slipper ud og ind. Termografi anvendes ofte til undersøgelse af forholdene af isoleringen i ældre ejendomme samt afdækning af byggesjusk i nyere huse.​

Hvad koster termografi?

Den eksakte pris på termografi afhænger af opgavens samlede omfang.​

Når du samarbejder med os, kan du dog forvente attraktive priser hver gang. Trods de lave priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, som er høj. Du er med andre ord garanteret veludført arbejde til en god pris.

Vores kamera er et Flir E6, som har en følsomhed på 0,06 °C (ved 30 °C) samt en opløsning på 120 x 240 og en nøjagtighed på ±2 °C eller ±2 procent. Dette er med til at sikre kvalitetsarbejde hver gang. Vi har desuden stor erfaring på området og en bred viden, som vi naturligvis altid anvender i vores arbejde.

Ring til os i dag for flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for termografi, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan også hjælpe med køberrådgivning og udarbejdelse af tilstandsrapporter.

Du kan ringe til os på telefon: 40 13 71 45 eller skrive til mail: online@overgaards-hussyn.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Gulvvarme​

Indgangsdør​

Boligsagkyndig

Beskikket til udarbejdelse af tilstandsrapporter 

Få et godt og uforpligtende tilbud

Send mig et forespørgsel - Jeg vender tilbage inden for 24-48 tim​er

 
 
Kontaktform

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt